Jens Christian Kwella

Roivasepp-Kwella-Madsen

Roivasepp-Kwella-Madsen

Se et medley her:

Se nummeret Senor Blues her:

Roivasepp-Kwella-Madsen består af sangerinden Karmen Roivasepp, guitaristen Jens Christian Kwella og bassisten Jens Mikkel Madsen. Hovedvægten af repertoiret er lagt på The Great American Songbook og består af både evergreens, jazznumre og bossa nova.

Med deres unikke blanding af intens vokal, smukt guitarspil og solid bas er de tre musikere garant for en god og stemningsmættet oplevelse.

Den prisvindende Karmen er fra Estland og har boet i Danmark de sidste par år. I 2018 modtog hun Aarhus Jazz Talent 2018 uddelt af Aarhus Jazz Festival og har siden optrådt med bl.a. DR Big Band og Aarhus Jazz Orchestra. Om hende er der skrevet:
„The bandleader’s vocals are striking in their purity, her range and her pitching impressive. And she’s harmonically inventive when decorating melodies with intricate, scat-sung phrases [...].“
Thomas Rees, Downbeat Magazine (2018)

Jens Christian Kwella har i mere end 25 år været en af de bærende kræfter i det aarhusianske jazzmiljø, og har udgivet seks anmelderroste albums i eget navn. Om ham er der skrevet:
"Jens Christian Kwella mestrer et fit og rigt facetteret spil og hans kompositioner afspejler en musiker med sans for både det store overblik og detaljen".

Bassist Jens Mikkel Madsen er en prominent skikkelse på den danske jazzscene og medvirker på over 35 udgivelser i ind- og udland.  Han har vundet JazznytPrisen, Young Nordic Jazz Comets Solistpris og 2.-prisen som Årets Unge Jazzkomponist i 2018,  og til daglig er han bassist i bands som Kasper Staub Trio, Alex Jønssøn Trio, Live Foyn Friis, I Think You're Awesome.

Kontakt
Jens Christian Kwella
40931067
kwella@mail.tele.dk