Jens Christian Kwella

Julen Rundt

Julen Rundt

Julen Rundt er en dejlig og anderledes julekoncert, der kommer rundt om julens både festlige og højtidelige sange. Koncerten består af et bredt udvalg af danske sange og sange fra bl.a. den engelske, franske og tyske jul.
Der fortælles om sangenes tilblivelse og historie og om komponisterne og tekstforfatterne. Således bliver koncerten en fordybelse i julens mange forskellige musikalske udtryk og bringer publikum i den julestemning, alle længes efter når året går på hæld. 
Sanger, Karoline Budtz og guitarist Jens Christian Kwella er konservatorieuddannede og professionelle musikere. De er sammentømret makkerpar, der har spillet sammen i 6 år med mere end 150 koncerter over hele landet med deres fortolkninger og fortællinger om musikken under besættelsen under navnet ”Et letsindigt ord”.

Om julekoncerten skriver arrangører:
 
Så blev julen sandelig sunget ind på Randers Bibliotek. Karoline Budtz´ slanke solostemme fyldte bibliotekets unikke akustik til Jens Christian Kwellas generøse guitarspil. Musikken spændte fra middelalderklange (med håndtromme) til den skinbarlige Jesper Fårekylling.
Gedigen kammerjazz fra øverste hylde, og med slutnummeret ”Dejlig er jorden” klingende i ørernes hukommelse gik vi glade hver til sit"
Peter Elmelund, Kulturmedarbejder, Randers Bibliotek


”Det var et super fint arrangement, og folk var meget begejstrede”
 Sandie Møller Nielsen, Marketing og butik, Holstebro Museum
 
”Tusind tak for en dejlig koncert i mandags! Det var virkelig en fornøjelse at høre jer og jeg synes bare, at I er så gode”
 Cecilie Harboe Pedersen, Organist, Trige kirke

Se en studievideo her:

Se en live video her:

Kontakt
Karoline Budtz:
Tlf: 2286 1267
email: karolinegro@hotmail.com

Jens Christian Kwella

Tlf: 4093 1067

email: kwella@mail.tele.dk